Zoekt u iemand om uw trouwe viervoeter uit te laten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Als u door werk of andere omstandigheden niet altijd in staat bent om zelf uw hond uit te laten, of u wilt uw hond gewoon even lekker laten spelen met andere honden, dan wil ik u daar graag bij helpen.

Hondenuitlaatservice Hof van Twente is een kleinschalige uitlaatservice in Hof van Twente. Ik haal uw hond(en) bij u thuis op, en neem hem/ haar mee in onze bus om vervolgens, in kleine groepjes, 1 tot 1,5 uur door het bos te wandelen. Hierbij kan uw hond heerlijk met andere honden rennen en spelen. Daarnaast versterken de honden tijdens de groepswandeling hun sociale vaardigheden. Naast groepswandelingen kan ik ook met uw hond een privé wandeling plannen als uw hond bijvoorbeeld niet in een groep past. (voor deze wandelingen geldt een ander tarief)Het ophaalgebied is Goor, Markelo, Diepenheim, Delden, Hengevelde. (plaatsen buiten de Hof zijn in overleg mogelijk)

Voorafgaand aan de eerste wandeling plannen we een introductiegesprek en kennismaking. Tijdens dit gesprek leer ik u en uw hond kennen, wordt de geschiedenis en huidige situatie van de hond besproken, daarnaast bespreken we de gezondheid en het gedrag van de hond, specifieke wensen en de mogelijkheden voor het uitlaten.

 

Ik kijk ernaar uit om uw honden te verwelkom in de groep.